***Kdz. Ereğli Belediyespor 27 Mart Pazar günü saat kendi saha ve seyircisi önünde şampiyonluk mücadelesi verdiği Silivrispor’u konuk edecek. Eflatun-beyazlı ekip şampiyonluk yolunda kritik maçta hedef; mutlak galibiyet.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, 27 Mart Pazar saat 14.00’de Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 
Teknik Direktör Telat Özden nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor, evinde oynadığı maçlarda yenilgi almadı. 
29’ar puanla zirvenin ortağı olan iki takım arasındaki 90 dakika, Play-Off yolunda belirleyici bir rol oynayacak.
Bu maçı kazanan takım, büyük bir olasılıkla Play-Off’a yükselecek. 
Maç öncesi şehrin her noktasında bayraklarla esnaflar, iş insanları takıma destek bayrakları asarken taraftarların ve sporseverlerin maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
29 puanda bulunan Silivrispor, Bay hakkını kullanırken, 29 puanda olan ve henüz Bay hakkını kullanmayan Temsilcimiz şampiyonluk şansını sürdürmesi adına Silivrispor'u yenmekten başka çaresi yok. 
Alınacak beraberlik ve yenilgi ise Eflatun-Beyazlı takımın Play-Off şansını ise tamamen zora sokacak. 
Bu nedenle Telat Özden ve öğrencilerinin Silivrispor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmaktan başka çaresi yok.

LİGİN BİTİMİNE SON 3 HAFTA KALDI EREĞLİ 2 MAÇ OYNAYACAK SON HAFTA BAY GEÇECECEK
Temsilcimiz ligin bitimine son 3 hafta kala evinde 16. Hafta maçında evinde Silivrispor ile oynayacak. Ardından ise 17. Hafta maçında deplasmanda Maltepespor ile oynadıktan sonra ligin son maçı olan 18. Haftayı da bay geçirecek.  

SİLİVRİSPOR 3 MAÇ OYNAYACAK, SON MAÇTA İSE ZONGULDAK’A GELECEK
Silivrsipor ise ligin bitimine son 3 hafta kala 16. Hafta maçında deplasmanda Kdz. Ereğili Belediyespor ile oynayacak. 17. Hafta maçında ise evinde Çilimli Belediyespor’u ağırlayacak ve ligin son maçı olan 18. Hafta deplasmanda Zonguldak temsilcimiz Kilimli Belediyespor ile oynayarak sezonu tamamlayacak.