Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Zonguldak ziyaretinin ardından Zonguldak’ın spor yatırımları konusunda verdiği talimatların ardından Zonguldak heyeti Ankara’ya giderek Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalamıştı.

Yapılacak 11 maddelik yatırımdan biri olan Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı tribün üstünün kapatılması konusunda imzalar atılırken, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kilimli İlçe Müdürü Önder Keskin ile birlikte stada gelerek tribünlerde incelemelerde bulundular.

Yapılan inceleme sonrasında ise stadının tribünlerinin üstü  kapanma konusunda ki çalışmanın ise kısa sürede başlanacağı öğrenildi.

Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı tribünlerinde yapılan incelemeyi sosyal medya hesabından paylaşan  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız yatırım programına alınan Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı tribün üstünün kapatılması işi ile ilgili Kilimli Belediye Başkanımız Kamil Altun  ve İlçe Müdürümüz Önder Keskin ile yerinde inceleme yaptık." ifadelerine yer verdi.