Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor,3. hafta maçında Pazar günü saat 14:00’da sahasında konuk edeceği Çilimli Belediyespor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile tamamladı. 
Teknik adam Faruk Bahadır yönetiminde gerçekleştirilen son idmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve ardından top çalışması gerçekleştirdi. Sarı-siyahlı ekip daha sonra ise yaptığı çift kale maç ve şut çalışması yaparak hazırlıklarını tamamladı. Temsilcimiz maç saatine kadar kendi tesislerinde kampa girdi.  
KİLİMLİ 1 PUANLA 9. SIRADA
İlk maçında Maltespor ile 1-1 berabere kalan ardından ise ikinci hafta maçında ise derbi maçında Ereğli Belediyespor’a 3-0 mağlup olan Kilimli Belediyespor, ligde 1 puanla 9. sırada yer alıyor. Sarı-siyahlı ekip ligin 3. hafta  maçında kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Çilimli Belediyespor’u yenerek ligde ilk galibiyetini almak tatmak istiyor. 
ÇİLİMLİ 3 PUANLA 2. SIRADA
Ligin güçlü ekibi Çilimli Belediyespor ise ilk hafta maçında sahasında Ereğli Belediyespor’u 3-0’la geçmiş ikinci hafta maçında ise BAY geçmişti. 3 puanla ligde 2. sırada yer alan Çilimli Belediyespor, temsilcimiz Kilimli Belediyespor karşısında sahaya 3 puan hedefiyle çıkacak. 
MÜSABAKAYI HAVVA NUR DEMİR YÖNETECEK
Kilimli Belediyespor ile Çilimli Belediyespor müsabakasını Ankara Bölgesi Bölgesel Hakemi Havva Nur Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını ise Onur Tek ve Burak Toprak yapacak. 4. Hakem ise Mete Burak Kaya olarak belirlendi.