Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ’nin önümüzdeki sezon, Zonguldak takımı olarak mücadele edeceği öğrenildi.
Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Ligde Alanya Belediyespor’un ardından grubu 2. sırada tamamlayarak play-off’a yükselme başarısı gösteren  Hekimoğlu GCT, önümüzdeki hafta başlayacak olan play-off müsabakalarına odaklandı. 
Kulüp Başkanı Zonguldaklı olan Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ, önümüzdeki sezon Efeler Ligi’nde mücadele etmek için tüm gücünü salona yansıtıyor. 
2021-2022 sezonunda itibaren Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden ve Global C.T. Düzce'nin yarışmacı haklarını alarak kurulan, Zonguldaklı Hakan Hekimoğlu’na sahibi olduğu Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ ile ilgili heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. 
Son günlerde sosyal medya hesaplarında sıkça adı duyulan takımın renklerinin kırmızı-lacivert olması ve madenci arması ile yoluna devam etmesi ise Zonguldak’ta fanatiklerinin oluşmasını sağladı. Öte yandan, yapılan “Kim bu Hekimoğlu? Madenci arması, Zonguldakspor'un renkleri. Adım adım şampiyonluğa koşuyorlar ve hedefleri Efeler Ligi’nde takımı Zonguldak'a taşımak… 6 eliyoru 7” şeklindeki paylaşımlar, Zonguldaklılarda büyük heyecan yarattı.
Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ’nin önümüzdeki sezon, Zonguldak takımı olarak mücadele edeceği öğrenildi. Zonguldak sevgisi ile tanınan iş insanı Hakan Hekimoğlu’nun Efeler Ligi’ne yükselince takımının Zonguldak için mücadele etmesini istiyor. 
21-22-23 Mart 2022 tarihlerinde Ankara’da yarı final müsabakalarında mücadele edecek olan kırmızı-lacivertli takımı desteklemek için Zonguldak’tan 1 otobüs taraftar gidecek. Kanat Tan’ın otelde ağırlayacağı taraftarlar, tribünlerde Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ için ses olacak.

Haber: Selçuk KOÇAKLI