TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 23. hafta (erteleme) maçında 30 Mart Çarşamba (Yarın) saat 14.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak.  
Kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu önemli maç öncesinde bu sabah fener sentetik sahada yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak maçın başlama saatini beklemeye başladı. 
ELMAS NEFES ALMAK İSTİYOR 
Yarın saat 14.00'da oynanacak olan müsabakada temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor ve Uşakspor galibiyeti ile moral bulmuştu. Ancak 31. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Amedspor’a 1-3 yenilmesi ile hem alt sıralardan kurtulamadı hemde seriyi bozdu.  Kırmız-lacivertli temsilcimiz, Amedspor karşısına alınan yenilgiyi unutarak yarın oynayacağı Kırşehir Belediyespor’a odaklandı. Temsilcimiz bu maçı kazanarak bir nebze de olsa rahat bir nefes olmak istiyor.  
32 PUANLA 14’ÜNCÜ
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 27 karşılaşmada 8 galibiyet, 8 beraberlik, 11 yenilgi ile 32  puanla 14. sırada yer alıyor. Kırmızı-lacivertli ekip 27 maçta rakip filelere 30 gol kaydederken, kalesinde ise 36 gol gördü.
35 PUANLA 11’İNCİ 
Konuk ekip Kırşehir Belediyespor  ise oynadığı 27 karşılaşmada 8 galibiyet, 11 beraberlik,  8 yenilgi ile 35  puanla 11. sırada yer alıyor. Yeşil-Beyazlı ekip rakip filelere 29 gol kaydederken, kalesinde ise 25 gol gördü.  
DÜDÜK KANPARA’DA
MHK Erteleme maçında Zonguldak Kömürspor- Kırşehir Belediyespor karşılaşmasını Kocaeli bölgesinden klasman hakem Enes Kanpara’yı görevlendirdi. Kanpara’nın  yardımcılıklarını ise Mustafa Onur Özgenç ve Barış Çiçeksoy yapacak. Maçın 4.  hakemi Gökhan Alkayalar olarak belirlendi.
YİNE ÜCRETSİZ
Zonguldak Kömürspor Yönetimi, Kırklarelispor ve Amedspor maçları gibi yarın oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçı öncesinde tüm biletleri satın alarak taraftarının maça ücretsiz girmesini sağlayacak. Hafta içi olmasına rağmen yönetim, taraftarların maça gelerek  takımını desteklemesini istedi.  
PUAN DURUMU 


Haber: Selçuk KOÇAKLI