TFF 2.lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da yönetim, defans oyuncusu Ömer Can Öndaş ile karşılıklı olarak yolları ayırmasının  hemen ardından hiç vakit kaybetmeden yeni bir defans oyuncusu ile anlaşarak kadrosuna kattı.
Kırmızı lacivertli temsilcimiz, geçen sezon Ergene Velimeşespor'da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Emrah Taysi ile anlaşarak renklerine bağladı.
Tecrübeli defans oyuncusu Emrah Taysi ile anlaştıklarını duyuran Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk:"Daha önce Amedspor ve son olarak Ergene Velimeşespor'da forma giyen tecrübeli stoper Emrah Taysi ile anlaşma sağlandı."dedi 
Ayrıca tecrübeli oyuncu Emrah Taysi'nin yarın takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. 
EMRAH TAYSİ KİMDİR
İstanbul doğumlu  olan 28 yaşındaki tecrübeli defans Emrah Taysi kariyerinde Kartalspor, Refahiyespor,  Utaş Uşkspor, Tokatspor, BAL FK, Amedspor ve Ergene Velimeşespor'da forma giydi. 
Tecrübeli oyuncu ikinci lig Kırmızı Grup’ta 96 maçta 4 gol, 2.Lig Beyaz Grup’ta 57 maçta 3 gol, 3. Lig 1.Grup'ta 49 maç 7 gol, 3. Lig 3. Grup'ta 21 maçta 1 gol ve Türkiye Kupasında ise 6 maçta görev aldı. 
Emrah Taysi, kariyeri boyunca 229 maçta 19 bin dakika süre alırken, 15'de gol atma başarısı gösterdi. 
Haber:Selçuk Koçaklı