TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un  bugün Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilmesi beklenen kongresi ertelendi.

Kongre 5 Haziran Pazar günü yine aynı yer ve saat 13.00'da gerçekleştirilecek.

Ayrıca Kongrenin ertelenmesi ve yeni yönetimde kimlerin olacağının henüz belli olmaması nedeniyle Zonguldak spor severlerin 5 Haziran'da ki kongrede başkan adayı mevcut Başkan M. Salih Demir mi? yoksa yeni Başkan Sabit Danış mı? olacak konusundaki kişiyi de merakla beklemeye başladı. 

Öte yandan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M Salih Demir, yeni sezonda başkanlık için Romanya’da iş hayatını sürdüren Zonguldaklı İş insanı Sabit Danış’ı başkan olması konusunda teklifte bulunmuştu.

Ancak Sabit Danış'ın bu teklifi hala düşündüğü öğrenilirken, 3 Haziran' da Romanya' dan Zonguldak'a gelerek M. Salih Demir ile bir araya gelerek başkan adayı olup olmayacağı konusunda ki düşüncesini aktaracak. 

Sabit Danış teklifi kabul etmesi halinde 5 Haziran'da yapılacak olan kongreye tek liste ile girerek Zonguldak Kömüspor'un yeni Başkanı olacak. 

Ancak Sabit Danış teklifi kabul etmemesi halinde ise mevcut Başkan M Salih Demir yeniden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı olarak yoluna devam edecek.

Zonguldak Kömürspor'un 2022-2023 sezonunda kulüp başkanı M. Salih Demir mi? yoksa Sabit Danış mı? olacak. Her şey 5 Haziran Pazar günü saat 13.00’da belli olacak. 
Haber:Selçuk Koçaklı