TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Pazar günü saat 14:00’da Rize temsilcisi Pazarspor ile deplasmanda önemli  bir karşılaşma oynayacak. 
Kırmızı-lacivertli ekip ligde son oynadığı iki karşılaşmada Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Kırklarelispor’u 1-0, erteleme maçında ise deplasmanda Uşakspor’u da  3-0 yenerek büyük bir moral kazandı. 
Bu moralle kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Pazarspor ile deplasmanda oynayacağı maça da galibiyet parolasıyla çıkacak.
Bu önemli karşılaşma öncesinde TFF tüm yurtta beklenen yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle maçları 1 hafta öteleme kararı almış ve Zonguldak Kömürspor’da iki gün izin kullanma şansı bulmuştu. 
İki günlük iznin ardından dün kulüp binasında toplanan kırmızı-lacivertli futbolcular teknik direktör Şenol Demir yönetiminde ilk idmanını yaparak, Pazarspor maçı hazırlıklarına da başlamış oldu.  
Bugün ise Fener sentetik sahada bir araya gelen Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, teknik direktör Şenol Demir yönetiminde idmana ısınma hareketleri ile başladı.  Ardından ise 5’e 2 top çalışması yapan kırmızı-lacivertli ekip daha sonra ise kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. İdmanın son bölümünde ise yarı sahada yapılan çift kale maçla günü tamamladı.  
Yapılan idmanda ise futbolcuların ve teknik heyetin moralli olması ise gözlerden kaçmadı. 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Pazarspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla sürdürecek.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI