Zonguldak Kömürspor alt yapı çalışmaları kapsamında idmanda ikili mücadelede sonunda sakatlanarak hastaneye kaldırılan ve yapılan kontroller sonunda ise sağ diz ön çapraz bağları kopan 2007 doğumlu genç oyuncu Ege Gürsel’in ameliyatı için ailesi Ankara’ya getirmişti. 
Ankara’da Özel Eryaman Hastanesi’nde ameliyata alınan Ege’nin, yapılan ameliyatının başarılı geçtiği öğrenilirken, sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi.  
Ege Gürsel’in ameliyat masrafının 25 bin TL olduğu öğrenilirken baba Serkan Gürsel sosyal medya hesabından kulüp yöneticilerine, geçmiş olsun dileklerinde bulunmamasında ve yönetimin kendileriyle ilgilenmemesinden dolayı  serzenişte bulundu. 
Serkan Gürsel yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Oğlumun ameliyatı öncesi ve sonrası desteklerini esirgeyen arayıp sormayan Zonguldak Kömürspor yönetimi ve alt yapı sorumlularına çok teşekkür ederim! İyi ki varsınız. Zonguldak’ın geleceğine sahip çıktığınız için ayrıca teşekkür ederim. Siz yönetim olarak bu çocukların sizin gözünüzde bir değeri yoktur ama bizim için her biri bir pırlantadır.”dedi
Haber:Selçuk Koçaklı