Transferde sessizliğini koruyan Zonguldak Kömürspor, atağa kalkmaya hazırlanıyor. Kırmızı-lacivertli yönetim,  Ostimspor’lu Onur Algül, Turan Yılmaz ve Ceyhun Bala’dan sonra transfer listesine Sincan Belediyespor’un 25 yaşındaki golcü orta sahası Osman Uğurlu’yu aldı.

 Geçtiğimiz sezonun son maçında kaçırdığı şampiyonlukla travma yaşayan Zonguldak Kömürspor, yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmeye hazırlanıyor.  Yeni bir yapılanmayla şampiyonluğu kovalayacak kadro oluşturmayı planlayan kırmızı-lacivertli yönetim, işe ilk olarak teknik direktör sorunu çözme konusunda yola koyuldu. Bu doğrultuda birkaç yerli isimle masaya oturan ancak, sürpriz bir şekilde rotasını dışarıya çeviren Zonguldak Kömürspor, Samsunlu Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile temasa geçti. Önümüzdeki birkaç gün içinde teknik direktör sorununu çözecek olan Zonguldak Kömürspor, futbolcu transferi için acele etmese de, listesinde olan futbolcularla temas halinde.

Kadrosunu güçlendirme konusunda gözünü Bölgesel Amatör Lige çeviren Kırmızı-Lacivertli yönetim, aynı grupta mücadele ettiği takımların önemli futbolculara kancayı taktı. Yönetim,  Ostimspor’un 3 önemli ismi Onur Algül, Turan Yılmaz ve Ceyhun Bala’dan sonra Sincan Belediyespor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Osman Uğurlu’yu transfer listesine aldığı öğrenildi.

SİNCAN’IN İSTİKRARLI FUTBOLCULARINDAN

Sincan Belediyespor’un en istikrarlı oyuncuları arasında bulunan Osman Uğurlu, yer aldığı 24 maçta bin 879 dakika süre alırken 8 gole de imza attı. Konya Torkuyspor’un alt yapısından yetişen ve Karamanspor’da profesyonel olan başarılı oyuncu, Ünyesspor, Çerkezköyspor, Orhangazispor gibi ekiplerde yer aldı. Hücuma dönük orta saha oyuncusu, Spor Toto 3. Lig’de 84 maçta 4 gol, Bölgesel Amatör Lig’de 55 maçta 18 gol ve A2 Ligi’nde 55 maçta 3 gole imza attı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Kırmızı-lacivertli takımda hareketli günler başlıyor. Yönetim, birkaç güne kadar transferde bombaları patlatacak