Şampiyonluğu son maçta kaçırmanın moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışan Zonguldak Kömürspor’da istifa haberi… Kırmızı-lacivertli takımda Başkan Yardımcısı Alaattin Kurnaz istifa etti. Yeni bir yapılanmanın eşiğinde olan Zonguldak Kömürspor’da kısa bir süre sonra yapılacak genel kurul arifesinde Alaatin Kurnaz’ın istifası şok etkisi yaratt

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu son maçta ellerinin arasından kaçıran Zonguldak Kömürspor’da camia, henüz bu şoku üzerinden atamamışken, şok bir istifa ile sarsıldı. Kırmızı-lacivertli takımda 2’nci Başkan Alaattin Kurnaz istifa etti.

2 sezon önce Salih Demir başkanlığında oluşan yönetime giren ve 2’nci Başkan olarak kırmızı-lacivertli kulüpte görev alan Alaattin Kurnaz, dün itibariyle bu görevine son verdi.

2012-2013 sezonunda şampiyonluğu son maçta kaçırarak büyük bir üzüntü yaşayan Salih Demir başkanlığındaki Zonguldak Kömürspor, yeni sezon öncesi yeni bir yapılanma sürecine gireceklerini belirtmişti. Bu bağlamda yeni sezonda şampiyonluğu hedeflemek isteyen yönetim, daha güçlü bir yönetim oluşturmak amacıyla genel kurul yapma kararı almıştı. Genel kurula kısa bir süre kala 2’nci Başkan Alaattin Kurnaz’ın istifası şok etkisi yarattı. Kırmızı-lacivertli Kulübün Genel Kurul öncesi Başkan Salih Demir’in Zonguldak’ın önde gelen isimlerinden oluşturacağı yeni yönetimin liste hazırlığı sürerken, Salih Demir’e yakınlığı ile bilinen Alaattin Kurnaz, yeni listede görev almayacağını açıklayarak istifasını verdiği öğrenildi.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir’e çok yakınken, Alaattin Kurnaz’ın istifası kafaları karıştırdı. Kulislerde, Başkan Salih Demir’in Alaatin Kurnaz’ı oluşturulacak yeni yönetimde görmek itemediği ve bu yüzden istifa etmeye zorlandığı konuşuluyor.

Eren ARSLANYILMAZ