Türkiye Kadınlar Voleybol 2’nci Ligi’nde play-off mücadelesi veren temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü deplasmanda Bilecik Belediyespor ile karşılaştı.
MFA Zonguldak Spor Kulübü, ev sahibi Bilecik Belediyespor karşısında ilk seti 14-25 kazanırken, ikinci sette ise  8-25 kazandı. Üçüncü sette de  Bilecik Belediyespor’a şans tanımayan MFA Zonguldak Spor Kulübü 16-25 galip ayrılarak  Bilecik Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.  
Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, deplasmanda önemli bir galibiyete imza atarken, play-off adına da bir engeli daha geçmiş oldu. 
MFA ZONGULDAK PUANINI 32’YE ÇIKAARTARAK 2. SIRASINDAKİ YERİNİ KORUDU
Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü ligde oynadığı 13 maçta 11 galibiyet 2 yenilgi ile 32  puanla 2. sırada yer alıyor. 
BİTİME 3 MAÇ KALDI
MFA Zonguldak Spor Kulübü ligde son 3 maçı kaldı. 14. Hafta maçında sahasında Tepebaşı Gençlikspor ile karşılaşacak olan MFA Zonguldak Spor Kulübü, 15. Hafta maçında ise deplasmanda Yolavaspor Esenköy Belediyespor ile karşılaşacak. Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü ligin son maçı olan 16. Hafta maçında ise sahasında  Bozüyük Belediyespor ile karşılaşarak ligi tamamlayacak. 
Haber: Selçuk KOÇAKLI