Zonguldak Kömürspor kongreye kilitlendi. Geçtiğimiz hafta sonu çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurulun ikinci toplantısı bugün saat 12.00’da Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’na yapılacak.

 

***************

 

Bölgesel Amatör Lig takımı Zonguldak Kömürspor, Olağan Genel Kurul yapıyor. Yeni sezon öncesi daha güçlü bir yönetim oluşturmak için kolları sıvayan kırmızı lacivertli yönetimin geçtiğimiz hafta sonu yapacağını duyurduğu Olağan Genel Kurul çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenmişti. Bugün saat 12.00’da yapılacak genel kurulun ikinci toplantısında çoğunluk aranmayacak.  Kırmızı-lacivertli Kulüpte tek liste ile yönetim kurulu seçimine gidilecek ve yeni yönetim mevcut Başkan Salih Demir, başkanlığında oluşturulacak.

İMZALAR GENEL KURUL SONRASI

Salih Demir Başkanlığında ki yeni yönetimde kimlerin olacağı merakla beklenirken, oluşan yönetim vakit kaybetmeden sezon çalışmalarına hız verecek. Yönetim, özellikle şampiyonluğa oynayacak takım kurma konusunda transfer çalışmalarına başlayacak. İç transferde 4 isimle ile nikah yenileyen Zonguldak Kömürspor, dış transferde kolları sıvayacak.  Zonguldak Kömürspor görüştüğü ve anlaştığı Bartınspor’un oyuncusu Volkan Keskin ve Bafraspor’un golcüsü Samet Sami Bank ile genel kurul sonrası son kez masaya oturması ve bu oyunculara imza attırması bekleniyor.

Hoca konusunda da Ercüment Coşkundere ile prensipte anlaşan yönetimin, genel kurul sonrası Coşundere’ye imza attırması kesin gözüyle bakılıyor. Eren ARSLANYILMAZ