Temsilcimiz Zonguldakspor, Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup'ta 9. hafta maçında yarın saat 13.00'da deplasmanda karşılaşacağı Hekimoğlu Trabzon maçından mutlak galibiyet ile ayrılarak kötü gidişe dur demek istiyor.  

MAÇIN BAŞLA SAATİNİ BEKLİYOR

Zonguldak spor, bugün Trabzon’da maçın yapılacağı Statta Teknik Direktör Mustafa Dalcı yönetiminde ter idmanı yaptıktan sonra otele geçerek maçın başlama saatini beklemeye başladı.
  
PUANLAR 6’YA 12

Kırmızı Lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor oynadığı 7 karşılaşmadan 1 galibiyet, 3 yenilgi ve 3  beraberlik alarak 6 Puanla13.sırada yer alıyor. Ev sahibi Hekimoğlu Trabzon ise 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi ile 12 puanla 7. Sırada yer alıyor. 

ELMAS 3, HEKİMOĞLU 11

Temsilcimiz Zonguldakspor, oynadığı 7 maçta rakip filelerine 3 gol kaydederken, kalesinde ise 6 gol gördü.  Hekimoğlu Trabzon ise 7 maçta 11 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 4 gol gördü. 

MAÇI FERİDUN DALDAŞ YÖNETECEK

Ligin 9. Hafta maçında Trabzon Hekimoğlu ile  Zonguldakspor arasındaki bu önemli maçı Denizli Bölgesi Klasman hakemlerinden Feridun Daldaş yönetecek. Daldaş’ın yardımcılıklarını ise Aydın bölgesinden klasman yardımcı hakem Ahmet Oğuz Yılmaz ile İzmir bölgesinden klasman yardımcı hakem Fatih Deveci yapacak.