YÜZDE 80 ÖZTÜRK

Sızan bilgilere göre, yönetimin herhangi bir aksilik olmadığı takdirde tercihini Bülent Öztürk’ten yana kullanacak ve bunu bugün yarın spor kamuoyuyla paylaşacak.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kozlu Belediyespor, yeni sezonda takımın başına getirilecek antrenör konusunda  kararını yüzde 80 oranında verdi. Sezonun sona ermesiyle birlikte takımı çalıştırtacak hoca konusunda 4 isim üzerinde duran yeşil-beyazlı takımda tablo yavaş yavaş netleşiyor. Önümüzdeki günlerde bir araya gelecek yeşil-beyazlı yönetim gündemine aldığı isimlerden birini açıklayacak.

ÇOĞUNLUK ‘ÖZTÜRK’ DİYOR

Kozlu Belediyespor yönetimi bugün yarın toplanarak bir kez daha antrenör konusunu masaya yatıracak.  Antrenörlük için isimleri geçen Faruk Bahadır, İsmail Yalçın, Hüsnü Akın ve Bülent Öztürk hakkında son kez karar vermesi beklenen yönetimin sızan bilgiye göre, tercihini yaptı. Yönetimin büyük çoğunluğu genç isim Bülent Öztürk’ten yana olduğu, Kozlu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp başkanı olan Ertan Şahin’e bu yönde rapor vereceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetimin toplantısının ardından herhangi bir aksiliğin çıkmaması durumunda  Bülent Öztürk’ün ismi spor kamuoyuyla paylaşılacak.

TAKIMI LİGDE TUTMUŞTU

Genç çalıştırıcı Bülent Öztürk, geçtiğimiz sezon takımı çalıştırmış ve tüm olumsuzluklara rağmen, baraj maçı oynamaya hak kazanmıştı. Öztürk ve öğrencileri bu maçta Çaycumaspor’u yenerek Kozlu Belediyespor’u yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazandırmıştı. Eren ARSLANYILMAZ