Kozlu Belediyespor, Ladik Belediyespor’dan Raşit Akbulut ile anlaşırken, şuna kadar 11. transferini gerçekleştirdi. 
Bölgesel Amatör Lig’in yeni takımı Kozlu Belediyespor, yeni sezon öncesinde dış transferde kadrosunu  güçlendirmeye devam ediyor.
Yeşil Beyaz Beyazlı yönetim teknik adam Harun Aydoslu’nun raporu doğrultusunda şuana kadar kadrosuna iç transferde Kilimli Belediyespor’dan kaleci Can Avcı, Talasgücü Belediyespor’dan forvet Muhammet Özdemir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’dan sağ kanat Yunus Emre Mest, Etispor’dan kanat oyuncusu Furkan Coşkun, Çubukspor’dan stoper Eray Şekerci, Çilimli Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Erdoğan Erdoğan, Kayseri Emar'dan Golcü oyuncu Miraç Furkan Türköz, orta saha oyuncusu Sergen Çaça, defans oyuncusu Özgür Altunışık, sol kanat oyuncusu Anılcan İslamoğlu’nun ardından Ladik Belediyespor’dan  orta saha oyuncusu  Raşit Akbulut’u da transfer etti.
Yeşil-beyazlılar böylece dış transferde tam  11. transferini gerçekleştirmiş oldu.
20 yaşındaki  genç  orta saha oyuncusu  Raşit Akbulut  bugün  Kozlu'ya gelerek, Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar ile bir araya geldi ve kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı attı.
Samsun doğumlu olan genç orta saha oyuncusu Raşit Akbulut, Samsunspor altyapısından yetiştikten sonra Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve geçtiğimiz sezon Ladik Belediyespor'da forma giydi.
Ayrıca orta saha oyuncusu Akbulut, iki takımda 32 kez forma giyerken 5'te gol sevinci yaşadı.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI