Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kozlu Belediyespor transferde düğmeye bastı. Öncelikle antrenör konusunu çözerek takımın başına genç çalıştırıcı Bülent Öztürk’ü getiren yeşil-beyazlı kulüp, vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına hız verdi. Antrenör Bülent Öztürk, takımda görmeyi istediği oyuncuları transfer komitesine bildirdi. Transfer komitesi Bülent Öztürk’ün raporu doğrultusunda ilk olarak iç transferde 19 yaşındaki Erkan Çiv ile prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Zonguldak 1’nci Amatör Küme takımlarından İhsaniyespor’da n transfer edilen Erkan Çiv, 11 maçta göre aldı. Bülent Öztürk’ün gözdesi Erkan bu maçlarda 805 dakika süre aldı.

Dış transferde Rota Ereğli

Kozlu Belediyespor dış transfer Kdz. Ereğlispor’un stoperi Emre Kuzu ve maestro’ lakaplı orta saha oyuncusu Önder Karakaş ile prensipte anlaştı. 2013-2014 sezonunda Zonguldak Süper Amatör Lig ‘de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Kdz. Ereğlispor’un önemli oyuncuları 29 yaşındaki Emre Kuzu ve 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Önder Karakaş ile yeşil-beyazlı yöneticilerle bir araya geldi. İlk görüşmede olumlu sonuç çıkınca futbolcularla  ile prensip anlaşmasına varıldı.

Yeşil-beyazlı kulüp, iç transferde Erkan dış transferde Emre ve Önder ile önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelerek bu üç oyucuyla resmi sözleşme imzalayacak.

Eren ARSLANYILMAZ