***Yeşil-Beyazlı temsilcimiz ilk maçında yarın Tokat Erbaaspor ile karışacak.

Zonguldak U18 şampiyonu Kozlu Belediyespor,  Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan U18 Türkiye Şampiyonası Birinci Kademe Grup müsabakaları öncesinde bugün Zonguldak’tan ayrılarak karşılaşmaların oynanacağı yer olan Kastamonu iline gitti. 
Yarın başlayacak olan U18 Türkiye Şampiyonası birinci kademe Grup müsabakaları öncesinde temsilcimiz Kozlu Belediyespor başta olmak üzere 6 takımın yer aldığı grupta Karabük, Samsun, Tokat, Sinop ve Çankırı takımları karşılaşacak.
Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda bugün çekilen kurada gruplar ve fikstür belli oldu. Temsilcimiz Kozlu Belediyespor, Tokat Erbaaspor ve Samsun Çarşambaspor’la birlikte A grubunde yer alırken B grubunda ise Sinop Tersanespor, Çankırı 1074 Çankırıspor ve Karabük 5000 Evlerspor yer aldı. 
Yapılan kura çekimi sonrasında ise Kozlu Belediyespor,  ilk maçında 12 Mayıs Perşembe (yarın) saat 13.00’te Tokat Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz ikinci maçında ise 13 Mayıs Cuma günü Samsun Çarşambaspor ile oynayacak. 
Kozlu Belediyespor A grubunda birinci olması halinde  B grubu birincisiyle 15 Mayıs Pazar günü final maçında karşılaşacak. 
Temsilcimiz finali kazanması halinde ise  ikinci kademeye yükselip Türkiye’de ilk 20 takım arasına  girmeyi başaracak. 
Haber:Selçuk Koçaklı