Kozlu Belediyespor,  takımı geçtiğimiz sezon sportif direktörlük yapan Yüksel Açıkgöz’e emanet etti

KOZLU ‘YÜKSEL’ECEK

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kozlu Belediyespor’da hoca arayışı sona erdi. Takımı şampiyon yapan Birol Akkaya ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı kulüp, geçtiğimiz sezon sportif direktör  olarak görev yapan 52 yaşındaki teknik adam Yüksel Açıkgöz’ü takımın başına getirdi.

 

**********

Bir sezon aradan sonra Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kozlu Belediyespor, yeni sezonda takımı emanet edecek ismi buldu. Yeşil-beyazlı yönetim, maceraya girmeyerek, geçtiğimiz sezon takımın sportif direktörü Yüksel Açıkgöz ile anlaşmaya vardı.

Kozlu Belediyespor, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Ligi şampiyon tamamlayan ve takımı Bölgesel Amatör Lig’e yükselten genç hoca Birol Akkaya ile yollarını ayırmıştı. Akkaya ile anlaşmayan yeşil-beyazlı kulüp, takımı emanet edecek hoca arayışına girdi. Bu konuda fazla acele ettiği söylenemeyen yönetim, Kulüp Başkanı Ertan Şahin’in de onayıyla Geçtiğimiz sezon takımın sportif direktörü Yüksel Açıkgöz’ü yeniden gündemine aldı.  Geçtiğimiz sezon takımın şampiyonluğunda pay sahibi olan  Yüksel Açıkgöz ile bir görüşme yapıldığı öğrenildi. Basına yansımayan bu görüşmede Kulüp Başkanı Ertan Şahin, deneyimli çalıştırıcı Yüksel Açıkgöz ile anlaşma sağladı.

EKİBİNDE TANIDIK BİR İSİM

Geçtiğimiz günlerde gizli yapılan görüşme  sonrası yeni sezonda Kozlu ile anlaşan Yüksel Açıkgöz, beraber çalışacağı ekibi yavaş yavaş belirliyor. Bölgesel Amatör Lig’de Kozlu Belediyespor’u hedeflere götürecek bir anlayış benimseyen Açıkgöz, daha profesyonelce hareket edecek. Açıkgöz, bu kapsamda ekibine bir akademisyen yardımcı hoca ile bir fizyoterapist alacak.  Deneyimli hoca ilk olarak akademisyen hoca Hüseyin Biten’i ekibine aldı. 30 yaşındaki hoca 2 sezon önce Kozlu Belediyespor’da Antrenör Soner Erdurmuş’un yardımcı antrenörlüğü yapıyordu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Kozlu Belediyespor, anlaşma sağladığı Yüksel Açıkgöz’ü resmen duyuracak. Edinilen bilgiye göre; Kulüp Başkanı Ertan Şahin ve Yüksel Açıkgöz birlikte basının karşısına çıkacak. Yeşil-beyazlı kulüple resmi sözleşme imzalayacak Açıkgöz,  ardından basına kapalı yağılacak toplantıda, yönetim ile birlikte transferde yok haritası çizilecek. Açıkgöz’ün vereceği rapor doğrultusunda transfer çalışmaları start alacak.

Eren ARSLANYILMAZ

DİPLOMASINI GÜNCELLİYOR

Kozlu’nun hocası Yüksel Açıkgöz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Afyon’da düzenlenen UEAFA A-B Lisans Güncelleme kursuna katıldı. Şuan Afyon’da bulunan Açıkgöz, kurs bitimi Zonguldak’a gelerek yönetimle görüşecek