Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve Çorum Hitit Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılan, Üniversiteler arası Deplasmanlı Futsal Ligi’nde Bölgesel Amatör Lig takımı Kozlu Belediyespor’un oyuncularının yer aldığı İstanbul Üniversitesi Türkiye Şampiyonu oldu.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kozlu Belediyespor’un kadrosunda yer alan ve bu sezonki performanslarıyla dikkat çeken ikili Onur Mengi ile Burak Işıkay, Üniversiteler arası Deplasmanlı Futsal Ligi’nde, İstanbul Üniversitesi adına mücadele ettiler.

Çorum Hitit Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçeklesen Üniversiteler arası Deplasmanlı Futsal Ligi Play-Off müsabakalarında oynadığı bütün maçları kazanan Onurlu ve Buraklı İstanbul Üniversitesi namaglup Türkiye Şampiyonu oldu.
Grup maçlarında Adıyaman Üniversitesi’ni 14-2, Ahi Evran Üniversitesini de 6-3 yenen İstanbul Üniversitesi grup lideri olarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Dokuz Eylül Üniversitesini 3-1 ile geçen İstanbul Üniversitesi, finalde Diyarbakır Dicle Üniversitesi ile karsılaştı. Karsılaşmaya tutuk başlayan İstanbul Üniversitesi,  ilk yarıyı 3-0 mağlup tamamladı. İkinci yarıda daha istekli ve tempolu oynayan Onurlu ve Buraklı takım,  peş peşe bulduğu gollerle skoru 5-3′e getirdi. Karşılaşmanın bitimine 3 saniye kala gelen Dicle Üniversitesi golü ile maç 5-4 bitti ve İstanbul Üniversitesi 2010-2011 ve 2012′nin ardından 4’üncü kez Futsal Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi.
İstanbul Üniversitesi Futsal Takımımız Mart ayında başlayan Deplasmanlı Lig ve Play-Off müsabakalarında toplam 8 maç yaptı. Bu maçların hepsini kazanan takımımız rakip kalelere toplam 88 gol atarken kalesinde sadece 15 gol gördü.