***Kozlu Belediyespor yönetimi, takımın Süper Lig’den BAL’a çıkmasında çok büyük pay sahibi olan kanat oyuncusu Ali Koçaklı ile yeniden ilgilendiği öğrenildi.
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor’da yönetim, yeni sezon öncesinde transfer  çalışmalarına devam ediyor.  
Şu ana kadar teknik Adam Harun  Aydoslu’nun raporu doğrultusunda kaleci Can Avcı ve golcü oyuncu Muhammet Özdemir’le anlaşan Kozlu Belediyespor yönetimi, kadrosunu güçlendirme adına bir çok oyuncu ile görüşmelerini aralıksız olarak sürdürüyor.
Bu kapsamda Kozlu Belediyespor yönetiminin, geçen sezon takımın şampiyon olarak BAL’a çıkmasında çok büyük katkısı olan 29 yaşındaki tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ali Koçaklı ile yeniden ilgilendiği öğrenildi.  
Kozlu Belediyespor ikinci Başkanı Deniz Yayalar’ın Koçaklı ile daha önce görüştüğü öğrenilirken, teknik adam Harun Aydoslu’nun da transfere onay vermesi halinde Koçaklı’nın Kozlu’ya davet edileceği öğrenildi.  
Birçok amatör takımda forma giyen tecrübeli kanat oyuncusu Ali Koçaklı BAL’da da Devrek Belediyespor ve Çilimli Belediyespor formalarını giymişti.  İki BAL takımında 29 kez forma giyen tecrübeli oyuncu rakip filelere de 4 gol atabildi.  
Ayrıca Koçaklı, oynadığı futbol, attığı ve attırdığı gollerle Kozlu Belediyespor’un Deplasmanlı Süper Amatör Lig’den BAL’a çıkmasında ise çok büyük paya sahip olmuştu. 
Haber: Selçuk KOÇAKLI