Orta saha oyuncusu Uğur Aydın,  hedeflerinin takımı ligde tutmak olduğunu söyledi 

KOZLU’YU ‘AYDIN’LIK GÜNLER BEKLİYOR 

5 sezon aradan sonra yeniden Kozlu Belediyespor’a dönen tecrübeli krampon Uğur Aydın, Halkın Sesi’ne konuştu. Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan  gelen  36 yaşındaki futbolcu, Kozlu Belediyespor’u  ligde tutmak istediklerini  ve aynı zamanda 2011-2012 sezonunda yarım kalan işi tamamlamayı hedeflediğini  belirtti. 

****************

HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK

 Kozlu Belediyespor’un İstanbul Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan kadrosuna kattığı 36 yaşındaki futbolcu Uğur Aydın, 5 sezon aradan sonra yeniden yeşil-beyazlı takıma dönmenin mutluluğunu ve ayrıca heyecanını yaşıyor.  2011-2012 sezonunda formasını giydiği Kozlu Belediyespor’da  o dönem yine Volkan Yayın ile çalışan tecrübeli krampon, hedeflerini açıkladı. Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan 5 futbolcu işle birlikte gelen Uğur Aydın, zor günler geçiren Kozlu Belediyespor’u ligde tutmak istediklerini söyledi.

BAŞKANIMIZI KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ”

 Yeşil Beyazlı ekibin yeni transferi Uğur Aydın, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyleyerek, “Öncelikle dün büyüğümüz, reisimiz, Belediye Başkanımız Ertan Şahini kaybettik. Onun haberiyle çok üzüldük. Allah rahmet eylesin. Bugün idmanımızı bitirdik. İnşallah cenazeye katılacağız. Gerçekten çok iyi bir insandı. Kozlu Belediyespor kulübü olarak başkanımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah mekanını cennet eylesin. Onu asla unutmayacağız.”

“HAKKETTİĞİMİZ YERLERDE OLACAĞIZ”

Kozlu Belediyespor’a şampiyonluk borcu olduğunu söyleyen Aydın, “Burada 2011-2012 Sezonunda çok iyi bir kadro kurulmuştu. Lige de çok iyi başlamıştık. Maalesef ekonomik yönden yaşadığımız sıkıntılardan dolayı birçok arkadaşımız takımdan ayrılınca o hedeflediğimiz şampiyonluğu yakalayamamıştık. Yeniden yuvama geldiğim için çok mutluyum. Gönül isterdi ki daha iyi bir durumda olalım. Çünkü buraya şampiyonluk borcum var. Onu yerine getirememiştik. İnşallah bu takımı laik olduğu yere çıkartıp önümüzde ki sene de yarım bıraktığımız işi tamamlamayı çok istiyorum. Onun için buradayım. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Burada ki hedefim takımın bulunduğu duruma göre önce ligde kalmak istiyoruz. İnşallah hakkettiğimiz yerlerde olacağız. Sonra da önümüzde ki sene de şampiyonluk yaşamayı hedefliyoruz”

 

TARAFTARA SESLENDİ

Tecrübeli krampon Uğur Aydın, Takımı ligde tutmak için 12. Güce ihtiyaçları olduğunu belirtti. Bu nedenle taraftara çok iş düşeceğini vurgulayan Aydın, “taraftar sanki takıma küsmüş. Bunun böyle olmaması lazım. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Taraftarın takıma sahip çıkması gerek. İnşallah taraftarımızda bizlere destek olurlarsa bizlerde elimizden gelen mücadeleyi göstererek ligde kalırız.”dedi.

Emre Can BAYRAM