Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Play-off mücadele veren temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, 2 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da ligin 17. haftasında lider Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli maçın hazırlıklarını dün tamamlayan Eflatun-beyazlı ekip bugün ise maçın yapılacağı yer alan Gebze’ye hareket etti.  Ayrıca temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, ilk maçında evinde lider Beşiktaş’a 1-7 mağlup olmuştu.  Eflatun-Beyazlı ekip bu önemli maçta güçlü rakibi karşısında puan ve puanlar arayacak.  
DÜDÜK ASLI KÖSE GÜLLÜDERE’DE


Öte yandan MHK , 2 Nisan Cumartesi saat 14.00’da oynanacak olan Beşiktaş-Kdz. Ereğli Belediyespor maçının hakemlerini açıklandı. Bu önemli maçı Isparta Bölgesi Kadın Hakem Aslı Köse Güllüdere yönetecek. Güllüdere’nin yardımcılıklarını ise Ebru Çelik ve  Gamze Altınova yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Mehmet Şöhmelioğlu olarak açıklandı. 
EREĞLİ 33 PUANLA 3. SIRADA
Bu önemli karşılaşma öncesinde temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyesspor, ligde oynadığı 16 maçta 11  galibiyet, 5 beraberlik ile 33 puanla 4. Sırada yer alıyor.  Eflatun-beyazlı ekip 16 maçta rakip filelere 44 gol atarken, kalesinde ise 25 gol gördü.  
BEŞİKTAŞ 42 PUANLA ZİRVEDE
Ev sahibi lider Beşiktaş ise 15 maçta 14 galibiyeti, 1 yenilgi ile 42 puanla 1. Sırada yer alıyor.  Siyahlı-beyazlı ekip 15 maçta rakip fileleri 64 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü. 
17. HAFTA MAÇLARI VE HAKEMLERİ
Saat: 12:00 Fatih Mimar Sinan Stadı: Fatih Vatanspor-Hatayspor (Hakem Gülhan Terlikli)
Saat: 12:00 Amed Stadı: Amedspor- Fenerbahçe (Hakem Birkan Altıntaş)
Saat: 12:00 İzmir Stadı: Altay – Fomget GSK (Hakem Seçil Özdemir)
Saat: 12:00 Mehmet Ali Kağıtçı Stadı: Kocaelispor- 1207 Antalyaspor (Hakem: Engin Uğur)
Saat: 14:00 Gebze Alaettin Kurt Stadı: Beşiktaş- Kdz. Ereğli Belediyespor (Hakem: Aslı Köse Güllüdere)
PUAN DURUMU 

Haber: Selçuk KOÇAKLI