Zonguldak Spor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesi ve Zonguldak Kömürspor tribün liderlerinden Miraç Balcı, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürsporlu futbolculardan yarın saat 14:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oyanacağı Kırşehir Belediyespor ve diğer maçlarda galibiyetler beklediklerini söyledi. 
Tüm futbolculara güvendiklerini ancak ligde kalmak adına tüm futbolcuların daha çok savaşması gerektiğini belirten Balcı, “Tarihe adınızın küme düşen Zonguldak Kömürspor  futbolcuları olarak yazılmasını istemiyorsanız, Allah için bu şehrin onuru gururu için savaşın bu takımı kümede bırakın.” ifadelerine yer verdi.

“ÇOK ÇİLELER ÇEKTİK”
Miraç Balcı, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “Yarın Kırşehir Belediyespor ile oynayacağımız erteleme maçında ve kalan maçlarımızda futbolcu kardeşlerimizden galibiyetler bekliyoruz. Taraftarlarımızın bu zamana kadar gösterdiği sabır bu futbolcu kardeşlerimizin iyi niyetinden şüphesi olmadığındandır. 2 lig sevdamız yoktur tabiki ama buralarda olmamız için çok çileler, eziyetler çektik . Tarihe adınızın küme düşen Zonguldakspor  futbolcuları olarak yazılmasını istemiyorsanız, Allah için bu şehrin onuru gururu için savaşın bu takımı kümede bırakın.Her zaman olduğu gibi 12.adam yanınızda olacak sizlere güveniyoruz.”dedi.

Haber: Selçuk KOÇAKLI