Tecrübeli kaleci Sinan Ören’in yaşamış olduğunu sakatlığın ardından kaleyi devralan genç kaleci Mustafa Söylemez, kupada oynayacakları Menemen ve ligde oynayacakları Fethiyespor maçına değindi. 
Genç kaleci Mustafa Söylemez, maddi anlamda rahatlamak için kupada karşılaşacakları Menemen maçını kazanmak istediklerini söyleyerek, deplasmanda oynayacakları Fethiyespor maçında da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. 
‘’Kupa da tur atlamak istiyoruz’’
Zonguldak Kömürspor’un genç kalecisi Mustafa Söylemez, Menemenle oynayacakları kupa maçını kazanmak istediklerini söyleyerek, ‘’Kademe kademe gitmek istiyoruz. Önceliğimiz kupa maçı. Kupa maçını geçerek tur atlamak istiyoruz. Tur atlarsak bizim içinde iyi olacak. Maddi sıkıntılarımız. Tur atlarsak en azından bizim için maddi kaynak olacak. Ondan sonra Fethiye ile lig maçımız var. Sahaya kazanmak için çıkacağız. İnşallah kazanırız’’dedi. 
‘’Sinan ağabey Ankara’ya tedaviye gitti’’
Tecrübeli kaleci Sinan Ören’in Ankara’ya tedaviye gittiğini ifade eden Söylemez, ‘’Öncelikle buradan Sinan ağabeyime geçmiş olsun diliyorum. İnşallah bugün Ankara’ya gidecekti tedaviye. İnşallah çok önemli bir şey yoktu. Keşke sakatlanmasaydı. Ben geçtim. Futbolun içinde bunlar oluyor. Bana güvenenleri mahcup etmediysem ne mutlu bana’’diye konuştu. 
‘’Tuttuğum kaleye penaltı attı’’
Zonguldak Kömürspor’un genç kalecisi Mustafa Söylemez, rakip oyuncunun tuğu köşeye penaltı attığını söyleyerek, ‘’Rakip futbolcuyu bekledim. Zaten ilk penaltıyı da oraya vuracağını biliyordum ama ayaklar temiz olduğu için çevirir diye düşündüm. O da bana bakarak penaltıyı attı. İlk penaltı da biraz daha erken hamle yaptım. İkinci de bekledim sonra da çıkarmak nasip oldu’’şeklinde konuştu.
Emre Can BAYRAM