Zonguldak Mavi Ay Bilardo Spor Salonu Sahibi Musa Çakmak tarafından Merhum Zonguldaklı bilardo sporcuları Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı anısına özel 3 bant bilardo turnuvası gerçekleştirdi.
Bu sezon 3'üncüsü düzenlenen ve 36 sporcunun katılımı ile yapılan özel 3 bant bilardo turnuvasında tüm sporcular şampiyonluk için kıyasıya mücadele ortaya koydular. 
Ancak 36 sporcu arasında rakiplerini yenen Uğur Emanet, Nevzat Kürekçi ve Mustafa İnce yarı finale yükseldiler. 
Yarı finalde ise Uğur Emanet, Mustafa İnce’yi, Nevzat Kürekçi ise Mustafa İnce’yi yenerek adını finale yazdırdılar.  
Final maçında her iki sporcu da şampiyonluk için kıyasıya mücadele ederken, Uğur Emanet, Nevzat Kürekçi'yi  yenerek bu özel turnuvanın şampiyonu oldu.
Yapılan turnuva sonrasında kupa törenine geçildi.
Törende 1'inci olan Uğur Emanet, 2'inci olan Nevzat Kürekçi,  3'üncü olan Mustafa İnce ve çeyrek finalde elenen ve 4’üncü olan  Sefa Altunkaya’ya kupalarını  Zonguldak Mavi Ay Bilardo Spor Salonu Sahibi Musa Çakmak, tecrübeli bilardo sporcusu Mustafa Kont ve diğer tecrübeli bilardo sporcular verdi.  
Kupa töreni sonrasında konuşan  Uğur Emanet, Nevzat Kürekçi, Mustafa İnce ve Sefa Altunkaya, "Merhum arkadaşlarımız adına yapılan 3 bant bilardo Turnuvasını düzenleyen Mavi Ay Bilardo Spor Salonu Sahibi Musa Çakmak'a teşekkür ederek, Merhum Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı'ya Allah' tan rahmet diliyoruz." ifadelerine yer verdiler
Zonguldak Mavi Ay Bilardo Spor Salonu Sahibi Musa Çakmak, bu özel turnuvaya katılan tüm sporculara katılımlarından dolayı teşekkür  ederken, Merhum Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı adına bu sene 3'üncüsünü düzenledikleri Turnuva ile kendilerini bir kez daha andıklarını ifade etti.  Çakmak, bu 4 önemli arkadaşlarını  unutmadıklarını ve ömürleri yettiğince özel  turnuva yapma ve kendilerini anmaya devam edeceklerini söylerken, merhumlara Allah'tan rahmet Kaderli ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. "dedi

Haber: Selçuk Koçaklı