Alman Milli Takımı’nın Zonguldak'lı oyuncusu Mesut Özil’in babası Mustafa Özil’e babalık davası açan Denise Kosek isimli Alman kadının, yapılan babalık testinin sonucunda Mustafa Özil’in gerçek kızı olduğu ortaya çıktı. Alman Bild gazetesi, yapılan testin ardından Kosek’in Mustafa Özil’in Monica isimli Alman kadınla evlilik dışı ilişkisinden olan kızı olduğunu yazdı.

 Nafaka istiyor

Bild’e konuşan Kosek, “Şimdi onun baba olarak devreye girmesi gerekiyor. Nafaka konusunun da açıklığa kavuşturulması lazım. Şu an konuya avukatlar bakıyor” şeklinde konuştu. 26 yaşındaki Kosek, 2015 yılının sonunda Mustafa Özil’e babalık davası açarak nafaka ve Özil’in kızı olarak tanımlanma talebinde bulunmuştu. 

Mesut Özil ise dava sürecinin başlamasının ardından konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Kosek, davayı açtığında  “Babam, şimdiki karısı Gülizar Özil (Mesut’un annesi) ile evliyken Gelsenkirchen’de ikinci bir ev açarak, annem Monica ile birlikte olmaya başlıyor. Annem onu çok seviyordu ve ne isterse yapıyordu. Babam beni başka insanlara ‘bir tanıdık’ diye tanıştırıyordu. Bu bana inanılmaz bir acı veriyordu” şeklinde konuşmuştu. Mesut Özil’in evlilik dışı ilişki yaşadığı Monica’nın 39 yaşında hayatını kaybettiği, Kosek’in ise 11 yaşından itibaren teyzesiyle beraber kaldığı belirtildi. Kosek, çocukluğunu Gelsenkirschen kentinde doğan Mesut Özil ile birlikte geçirdiğini iddia etmişti.