MFA, iç transferde Zonguldaklı Genç oyuncusu Defne Eyican ile yeniden anlaştık.


Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’de mücadele edecek olan Zonguldak MFA Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarını  sürdürüyor. Dış transferde şuana kadar 3 oyuncuyu kadrosuna katan Zonguldak MFA Spor Kulübü iç transferde de ikinci oyuncu ile anlaştı. 
İç transferde daha önce Elif Pars ile anlaşan Zonguldak MFA Spor Kulübü bugünde  iç transferde Defne Eyican ile anlaştı. 
Zonguldak MFA Spor Kulübü iç ve dış transferde şuana kadar 5 oyuncu ile anlaşırken, transfer çalışmalarını da aralıksız olarak sürdüyor.
YENİDEN ANLAŞMA SAĞLANDI 
MFA Zonguldak Kulübü'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:"Kulübümüz, geçen yıl A Takım ve Genç Takımda forma giyen ve yükselen performansıyla dikkat çeken 2005 doğumlu ve 1.77 boyundaki smaçör oyuncumuz Defne Eyican ile yeniden anlaştı.,Defne Eyican’a kulübümüzdeki ikinci sezonunda başarılar diler, birlikte yeni zaferler yaşayacağımız bir sezon temenni ederiz."denildi 
DEFNE EYİCAN KİMDİR
Yaş : 17
Boy: 1.77
Pozisyon: Smaçör 
Kariyer:
2015-2018 Işık Spor kulübü
2018-2019 Çates Spor Kulübü
2019-2021 Kilimli Spor Kulübü
2021-2022 MFA Zonguldak Spor Kulübü
2022-2023 MFA Zonguldak Spor Kulübü
YAZICI, GELECEĞİN SPORCUSU 
MFA Zonguldak Spor Kulübü’nün alt yapıya verdiği önemin karşılığını almanın mutluluk verdiğini söyleyen İdari menejer Orhan Yazıcı, MFA Zonguldak spor bünyesinde sporcu sayısını arttırmak istediklerini ifade etti. Elde edilen başarıların Zonguldaklı genç sporculara örnek teşkil edeceğini, Defne Eyican Zonguldaklı geleceğin voleybolcularına örnek olan sporcularımızdan biridir dedi.
Haber :Selçuk Koçaklı