Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’de yeni sezonda güçlü bir kadro kurarak hedefini bir üst lig olarak belirleyen temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, iç ve dış transfer çalışmalarını tamamladı.
Zonguldak MFA Spor Kulübü, iç transferde geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan  22 yaşındaki başarılı Pasör çaprazında oynayan Zeynep Ülkü ile yeniden anlaşarak kadrosuna kattı.
Zonguldak MFA Spor Kulübü, 2022-200223 sezonu öncesinde şuana  kadar kadrosuna  iç ve dış transfer olmak üzere toplam 12 oyuncu anlaşarak  transfer sezonunu tamamladı.    
İç transferde Zeynep Ülkü ile anlaşarak transfer sezonunu   tamamladıklarını açıklayan Zonguldak MFA Spor Kulübü, “Transfer sezonunu Zeynep Ülkü ile kapatıyoruz. Yetenekli oyuncumuz yuvada kaldı! Başarılı Pasör çaprazı Zeynep Ülkü ile bir yıllık sözleşme imzaladık.  Deneyimli oyuncumuz Zeynep Ülkü'ye kulübümüzdeki 2. sezonunda başarılar diler, birlikte yeni zaferler yaşayacağımız bir sezon temenni ederiz.”denildi 
ZEYNEP ÜLKÜ KİMDİR?
22 yaşında ve 1,83 boyundaki sporcu, pasör çaprazı mevkiinde oynamakta. Zeynep Ülkü, Voleybola Kayseri voleybol kulübünde  başladı. Ardından Cera style Osb tekbik Koleji’nde oynadı daha sonra ise  Antakya Belediyesi’nde forma giydi.  Tecrübeli sporcu son olarak 2021-2022 sezonunda MFA Zonguldak Spor’a transfer oldu ve başarılı bir performans ortaya koyarak göz doldurmuştu. Zeynep Ülkü 2022-2023 sezonunda MFA Zonguldak Spor ile 1 yıllık daha anlaşma sağladı.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI