MFA Zonguldak genç kızlar şampiyonaya galibiyetle başladı.
Zonguldak Genç Kızlar Voleybol Ligi’ni namağlup şampiyon bitiren MFA  Zonguldak Genç Kızlar Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından Karabük’te bugün başlayan grup maçlarına galibiyetle başladı. Temsilcimiz MFA, ilk karşılaşmasında Karabük ile karşılaştı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmanın  normal süresi 2-2 biterken, müsabakanın uzatma setinde MFA Zonguldak takımı, Karabük’ü yenerek sahadan 3-2 galip ayrıldı.     
MFA Zonguldak takımı, Karabük’ü ilk sette 25-23 yendi. İkinci sette Karabük’e 25-23 ve üçüncü sette ise 25-21 yenilen temsilcimiz MFA Zonguldak takımı, dördüncü sette ise maçta ağırlığını ortaya koyarak Karabük’ü 25-23 yenerek durumu 2-2 berabere getirdi.  
Maçın uzatma setinde ise her iki takımda kazanmak için sahada varını yoğunu ortaya koysada MFA Zonguldak takımı tecrübeli oyuncuları ile bulduğu sayılarla karşılaşmadan 15-13 galip ayrıldı ve maçı 3-2 kazanmayı başardı.    
MFA Zonguldak takımı bu gün saat 11:00’da karşılaştığı ve 3-2 kazandığı Karabük maçı sonrasında ikinci karşılaşmasına bu akşam saat 18:00’da Çankırı Demirspor ile oynayacak. 
Ayrıca oynanacak maçların ardından gruplarında birinci olan takım ve statü gereği en iyi ikinci olan iki takım  bir üst gruba çıkmaya hak kazanacak.      
Haber: Selçuk KOÇAKLI