Bu yıl 15’incisi düzenlenen ‘TTK Maden Makineleri Futbol Turnuvası’nda şampiyon belli oldu. 40 gün süren turnuvanın ardından finalde Genel Müdürlük Memur’u 5-2 mağlup eden Mühendisler şampiyon oldu. Şampiyon kupasını Merkez Atölyesi İşletme Müdürü Aydın Balekoğlu’nun ellerinden aldı.

 

16 Nisan-26 Mayıs tarihleri arasında yapılan “15’inci Geleneksel TTK Maden Makineleri Futbol Turnuvası” final maçlarıyla son buldu. 40 gün boyunca Zonguldak Endüstri Meslek Lisesi halı sahasının ev sahipliğinde yapılan turnuvada, finalde Mühendisler ile Genel Müdürlük Memur kozlarını paylaştı. Organizatörler tarafından şenlik havasında geçen final müsabakalarında müzik sistemleri kurularak eğlenceli anlarda yaşandı.

26 Mayıs Pazartesi günü uzun bir turnuva maratonunun ardından final maçında Genel Müdürlük Memur’u 5-2 yenen Mühendisler mutlu sona ulaştı.  Mühendislerin şampiyonluğu ile sonuçlanan turnuvada,  Maksatspor Dökümhaneyi 6-1 yenerek 3’üncü oldu.

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI

Final maçlarının ardından ödül törenine geçildi. Turnuvayı şampiyonlukla tamamlayan Mühendisler, şampiyonluk kupasını Merkez Atölyesi İşletme Müdürü Aydın Balekoğlu’ndan aldı. 2’nci olan Genel Müdürlük Memur’a kupasını Genel Maden İş Sendikası adına Birol Kundakçıoğlu, 3’üncüye ise kupasını Personel Şube Müdürü İsmail Hakkı Güven verdi.

TURNUVANIN ‘EN’LERİ SEÇİLDİ

15’inci Geleneksel TTK Maden Makineleri Futbol Turnuvası’nın ‘en’leri seçildi. Turnuvada en centilmen takım Muayene Komisyonu, en centilmen sporcu Tufan Telatır, En golcü oyuncu Zeki Ünal seçildi. En centilmen takım Muayene Komisyonu’nda takım kaptanı Ankaralı İsmail Cem Altun plaketini Lütfi Akın’dan aldı. En centilmen sporcu Tufan Telatır’a plaketini ASKF Başkan Adayı Münir Uzunduruğan takdim etti.

HAKEMLERDE UNUTULMADI

Turnuva boyunca maçlarda düdük çalan hakem Haluk Halavut ile Şahin Doğan’d untulmadı ve katkılarından dolayı plaket verildi.

Eren ARSLANYILMAZ