MFA Kurucusu ve Genel Koordinatörü Murat Uzun, yarın saat 14:00'da Site spor salonunda oynanacak olan Çiftlikköy Belediyespor maçı öncesinde Zonguldak'ı maça davet etti.

Türkiye Kadınlar 2. Lig Voleybol liginde şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü, yarın  saat 14:00'da Site spor salonunda lider Çiftlikköy Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Zonguldak MFA 21 puanla 2. sırada yer alırken, Çiftlikköy Belediyespor ise  24 puanla lider durumunda bulunuyor. Temsilcimiz, kendi saha ve seyircisi önünde  Çiftlikköy Belediyespor'u yenmesi halinde puanları eşitleyerek şampiyonluk yarışı adına  önemli bir adım atmış olacak. Bunun içinde Zonguldaklıların tribünleri tıklım doldurarak takıma destek vermesi bekleniyor.
Yarın oynanacak olan bu önemli müsabaka öncesinde MFA Kurucusu ve Genel Koordinatörü Murat Uzun, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Zonguldak'ı bu önemli maça davet etti. 
Uzun yaptığı aöıkmada şu ifadelere verdi:“HAYDİ ZONGULDAK, UYARI VE DAVET Uyarımız kalbi güçlü olmayan gelmesin! Yarın, Cumartesi (25.12.2021) Site Kapalı Spor Salonunda saat 14:00’te çok büyük bir heyecan fırtınası esecek.
Davetimiz ise; 1.lig hedefi ile yola çıkan ve Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig 4. Grup’ta 3 puan farkla 2. sırada yer alan MFA Zonguldak Spor Voleybol Takımımız, lider Yalova Çiftlikköy’ü misafir edecek. Kömürün Kızları tüm Zonguldak’ı ailelerimizi takım kaptanı Tuğçe Dalar’ın mesajı ile bu önemli maça çağırıyor”ifadelerine yer verdi.