Zonguldakspor’un tecrübeli kalecisi Sinan Ören, "Kötü gidişe dur demek için Hacettepespor maçını  mutlak kazanmamız gerek" dedi 
Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup’ta 12. Hafta maçında Pazar günü saat 13.00’da Devrek ilçe Stadı’nda oynanacak olan Hacettepespor maçı hakkında açıklama yapan Zonguldakspor’un tecrübeli kelecisi Sinan Ören, Kötü gidişe dur demek için Hacettepespor maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak zorunda olduklarını belirtti.  

ALLAH’IN İZNİYLE KAZANACAĞIZ

Çok önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirten Ören, "Hacettepespor maçı çok önemli bir maç ve mutlak değerlendirmemiz gereken bir müsabaka. Sıkıntılı bir süreç yaşadık, Mustafa hoca ayrıldı. Ancak Barış hocamız var. İyi bir hafta geçirdiğimizi düşünüyoruz.  Arada vardı ve antrenman zamanımız fazlasıyla oldu.  Biz ne yapıp edip bu hafta maçı kazanmamız gerekiyor. Her zaman söylediğim bir şey var. İyi mücadele ettiğimiz zaman yenemeyeceğimiz takım yok. O yüzden bu da bu maçlardan biri olacak. Allah’ın izniyle bu hafta Hacettepespor karşılaşmasından 3 puan alacağız" dedi.