Zonguldak Birinci Amatör Lig’de şampiyon olarak Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselen Elvanpazarcıkspor’da Kulüp Başkanı Erdem Akgöz ve yönetim yeni sezon öncesinde bir araya gelerek takımın bu sezon ki hedefleri doğrultusunda fikir alışverişinde bulundular.  
Kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıya   Elvanpazarcık Belediye Başkanı  Hüseyin Uzun, Merkez Mahalle Muhtarı Kamil Akgöz olmak üzere Kulüp Başkanı Erdem Akgöz, yönetim ve üyeler katıldı.  
Yapılan toplantıda Elvanpazarcıkspor yönetimi, bu sezon hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bunun içinde transfer çalışmalarının da önümüzdeki günlerde başlayacağının kararını aldı.  
Ayrıca Elvanpazarcıkspor yönetimi geçen sezon takımı namağlup şampiyon yapan tecrübeli teknik adam Muhtelif Özdemir ile yeniden anlaşmak için görüşecek. Anlaşma sağlanması halinde Muttalip Özdemir ile yeniden yola devam edecek, ancak anlaşılmaması halinde ise rota liste bulunan birkaç hocaya çevrilecek.  
Yeni sezon öncesinde yapılan toplantı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Elvanpazarcıkspor  Kulüp Başkanı Erdem Akgöz: “Kurucu başkanı olduğumuz Elvanpazarcikspor kulübünün geçtiğimiz sezon başarıyla başkanlığını yaptığı Gökhan Yıldız başkanımızın düğünü ve iş yoğunluğu nedeniyle istifasından dolayı görevi ve bayrağı devralmıştım. Başta desteklerini esirgemeyen yöneticilerimiz Muhammet Fidan,  Özgür Şeker, Kadir Barutcu, Ali Bozkurt, Recep-Yeşim Barutçu, Talip Şeker Uğur Kabuk, İsmail Kocabıyık, Kenan Makbule Zor, Elvanpazarcik Belediyesi başkanı Hüseyin Uzun, Merkez mahalle muhtarımız Kamil Akgöz’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
 Yeni sezon hazırlıklarına başlıyoruz şeffaf yönetim anlayışı ile devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın Elvanpazrcıskpor  lige her zaman renk kattığı gibi süper amatöre de renk katacağından kimsenin şüphesi olmasın. 
Toplantıya katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim biz beraber daha güçlü daha büyük bir aileyiz. Şampiyon Elvanpazarcıkspor.”ifadelerine yer verdi
Haber: Selçuk KOÇAKLI