Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi 8. Hafta maçında Zonguldak derbisinde Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı ile Zonguldak Veteranlar takımı karşı karşıya geldi. 

Şehit Vefa Karakurdu Stadında oldukça zevkli ve çekişmeli geçen derbi maçını ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, Öner ve Emin'in attığı gollerle Zonguldak Veteranlar takımını 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Ligde oynadığı 7 karşılaşmadan 7 galibiyet alarak namağlup yoluna devam eden Eflatun - Beyazlı ekip Zonguldak derbisini de kayıpsız kapatarak 8. galibiyetini aldı. 

Alınan derbi galibiyeti sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı  kaptanı Murat Sesli:"Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı olarak Şehit Vefa Karakurdu stadında karşılaştığımız Zonguldak Veteranları takımını Öner ve Emin arkadaşımızın penaltıdan attığı gollerle 2-1 yenerek namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. 8 maçta 8 galibiyet elde ederek ligde lider olmamızda emeği ve katkısı olan takım arkadaşlarımı, teknik heyetimizi ve bize destek olan taraftarlarımızı tebrik ediyorum." dedi


Haber:Selçuk Koçaklı