Zonguldak Kömürspor’da 2 imza birden… Orta saha oyuncuları Mert Caymaz ile Hüseyin Yılmaz 2018 yılına kadar sözleşmelerini uzattı

Zonguldak Kömürspor’da imza şov… 3’üncü lig temsilcimiz, 2 yıldızı ile sözleşme yeniledi. 24 yaşındaki Mert Caymaz ile 21 yaşındaki Hüseyin Yılmaz kulüp binasında Başkan Süleyman Caner ve Teknik Direktör Cahit Terzi’nin katıldığı imza töreninde kendilerini 3 yıllığına kırmızı-lacivert yapan imzayı attı.

Spor Toto 3’üncü Lig’de mücadele edecek Zonguldak Kömürspor’da transfer taarruzu devam ediyor. Yeni sezon öncesi iskelet kadroyu muhafaza etmeye çalışan kırmızı-lacivertliler bu doğrultuda iç transferde hafta sonu Mert Caymaz ve Hüseyin Yılmaz ile tekrar masaya oturdu. Geçtiğimiz haftalarda bu iki oyuncu ile ön görüşme yapan Zonguldak Kömürspor, hafta sonu yapılan görüşme sonrası transfere resmiyet kazandırdı.

Hafta sonu Kulüp Binasına gelen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Caymaz ile 21 yaşındaki orta saha Hüseyin Yılmaz, Başkan Süleyman Caner ve Teknik Direktör Cahit Terzi ile bir araya geldi. Taraflar uzun süren görüşmenin ardından her konuda anlaşmaya vardı. Mert Caymaz ile Hüseyin Yılmaz anlaşmanın ardından sözleşme yeniledi. İki oyucu 3’er yıllık imza atarak sözleşmelerini 2018’e kadar uzattı.

İKİSİNİN HEDEFİ TAKIMI 2’NCİ LİGE ÇIKARMAK

İmza sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Mert Caymaz, “Yuvada kaldığım için mutluyum. Kırmızı-lacivertli forma ile tekrar şampiyonluk yaşamak ve takımı başkanımızla, hocamızla, taraftarımızla 2’nci çıkarmak istiyorum” dedi.

Genç oyuncu Hüseyin Yılmaz ise, “Yeniden kırmızı-lacivertli formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyorum. İnşallah yakaladığımız başarıyı 3’üncü lige de yansıtır ve şampiyon oluruz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

Kırmızı-lacivertlilerin hocası Cahit Terzi, “Nokta transferler yaparak başarıyı yakalayacağız”  dedi

NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ 

Zonguldak Kömürspor’un deneyimli çalıştırıcısı Cahit Terzi, transferle ilgili değerlendirmede bulundu. Terzi, iç transferi hemen hemen hallettiklerini, dış transferde de nokta transferler yapıp mütevazi bir kadro ile başarıyı yakalayacaklarını söyledi.

Cahit Terzi, Mert ve Hüseyin ile yeniden anlaştıkları için memnun olduklarını söyleyerek,

“Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan 2 tane genç arkadaşımızla yeniden anlaştık. Performansıyla bize önemli katkı veren bu genç arkadaşlarımızı kadroda yeniden görmek memnu edici. Onları takımda görmek beni gerçekten mutlu etti” dedi.

Terzi, iç transfer hemen hemen tamamladıklarını, dış transferde ise nokta isimleri kadroya katacaklarını söyleyerek, “Transfer edeceğimiz 5-6 oyuncu daha var. Bu isimler nokta transferler olacak. Bu transferleri gerçekleştirip, geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine mütevazi  bir kadro ile çok koşan başarıya aç mücadele eden bir takım olacağız. Bunu sağladığımız takdirde ben inanıyorum ki başarıyı yakalayacağız. Böylelikle camiayı ve kenti mutlu ederek güzel bir sezonu geride bırakacağımıza inanıyorum” dedi.