Devrek Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Bekir Kayaaltı, hakemlere ve Kdz. Ereğli Belediyespor hakkında sert açıklamalarda bulundu:
“O küfürleri Devrek halkı adına Kdz. Ereğli’ye iade ediyoruz”
Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup’ta 14. Hafta maçında Zonguldak derbisinde Kdz. Ereğli Belediyespor’a 3-1 mağlup olan Devrek Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Bekir Kayaaltı, hem hakemlere hemde Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimine ve taraftarlarına sert tepki gösterdi.
Kazanacakları karşılaşmayı kaybettiklerini, bunda da maçın hakemi Ceyhun Panpa ve yardımcı hakemlerinin büyük payı olduğunu belirten Kayaaltı, maçın hakemlerine haklarını  helal etmediklerini söyledi.  
Ayrıca Kayaaltı, 90 dakika boyunca Devrek halkına küfür eden ve küfürlere sessiz kalan  Kdz. Ereğli Belediyspor yönetimini ve Ereğli taraftarını şiddetle kınadıklarını ve o küfürleri Devrek halkı adına Kdz. Ereğli’ye iade ettiklerini belirtti.  


HAKEMLER MAÇI KATLETTİ, YÖNETİM KÜFÜRLERE SESSİZ KALDI
Devrek Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Bekir Kayaaltı yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “3. lig yolunda mücadele veren takımımız Devrek Belediyespor, 06.03.2022 Pazar günü Kdz. Ereğli Belediyespor ile karşılaştı. Maç 1-1  devam ederken ve maçı kazanmamız an meselesi iken açık ofsayt pozisyonuna yan hakemin ısrarla ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen orta hakemin devam kararı vermesi sonucu defans oyuncularımızın da yan hakemin kararı ile oyunu durdurması nedeniyle takımımız orta hakemin yanlış kararı sonucunda pozisyon devam etmiş ve takımımız 2-1 yenik duruma düşmüştür. Geri kalan dakikalarda futbolcularımızın oyundan düşmesi sonucu maçı 3-1 kaybettik.”dedi
Maçı yönetemeyen emeğimizi çalan hakem heyetine hakkımızı helal etmiyoruz. Ayrıca 90 dakika boyunca Devrek halkına küfür eden ve küfürlere sessiz kalan  Kdz. Ereğli Belediyspor yönetimini ve Ereğli taraftarını şiddetle kınıyor ve o küfürleri Devrek halkı adına kendilerine iade ediyoruz.
Unutmasınlar ki, Kdz. Ereğli Belediyespor bu konuma gelmişse 2 sefer ligden kopacağı an da Devrek Belediyesporun Silivrispor ve Çilimlispor Deplasmanlarında aldığı puanlarla lige tutunmuştur.
Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve Ahlaklısını severim” sözünü  Kdz. Ereğli Belediyespor camiasına  hatırlatırız.”ifadelerine yer verdi. 
Haber: Selçuk KOÇAKLI