Turkcel Kadınlar Süper Ligi’nde 14. Hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı. 
Merkez Hakem Kurulu (MHK),  9 Mart Çarşamba günü (Yarın) Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda saat 12.00’de oynanacak olan Kdz. Ereğli Belediyespor ile Amedspor arasındaki müsabakayı Zonguldak’ın başarılı kadın hakemlerini görevlendirdi.    
Bu önemli karşılaşmayı Zonguldak İl Hakemi Buğçe Taşçıoğlu yönetecek. Taşçıoğlu’nun yardımcılıklarını yine Zonguldaklı hakemler Berivan Arıcan  ve Şaver Şentürk yapacak. 
Maçın 4. hakemi ise Mehmet Ünlü olarak belirlendi.   
Play-off mücadelesi veren temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor ligde oynadığı  12 karşılaşmada 7 galibiyet, 5 yenilgi ile 21 puanla 6. sırada yer alıyor.  Eflatun-beyazlı ekip 12 karşılaşmada rakip filelere 27 gol atarken, kalesinde ise 24 gol gördü.  
Diyarbakır temsilcisi Amedspor ise 13 maçta 4 galibiyet,1 beraberlik ve 8 yenilgi ile 13 puanla 8. sırada yer alıyor. Yeşil-Kırmızı beyazlı ekip 13 karşılaşmada rakip filelere 17 gol atarken kalesinde 33 gol gördü. 
Ayrıca iki takım ilk yarıda Dıyarbakır’da oynanan müsabakada temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, Amedspor’u 2-0’la geçmişti.  
Eflatun-Beyaz ekip 9 Mart Çarşamba günü (yarın) sahasında ağırlayacağı Amedspor’u Zonguldak’tan Dıyarbakır’a eli boş göndererek play-off adına önemli bir maçı geride bırakmak isteyecek. 
Amedspor maçı öncesinde Kdz. Ereğli Belediyespor, bu sabah yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamlayarak 9 Mart Çarşamba günü (yarın) oynanacak olan müsabakanın başlama saatini beklemeye başladı.   


Haber: Selçuk KOÇAKLI