Penaltı kararını iptal ettirmişti… 

Ödüle layık görüldü 

Lehine verilen penaltı kararını iptal ettiren Kenan Bökrü, fair-play ödülü aldı 

FAİR-PLAY ONURU 

Ontemmuzspor-Çaycumaspor maçında, lehine verilen penaltı kararını iptal ettirerek gündem olan Kenan Bökrü’ye jest… Aynı zamanda eğitimci olan  Çaycumaspor’un 35 yaşındaki futbolcusu, sergilediği bu fair-play örneğiyle, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç tarafından plaket ile onurlandırıldı. 

***************

Zonguldak’ta Türk futbol tarihine geçen bir davranışa imza atarak, gerek yerel basında gerekse ulusal haber sitelerinde gündem olan Çaycumaspor’un tecrübeli oyuncularından Kenan Bökrü,  dürüstlüğünün karşılığı olarak Fair-Play plaketi ile onurlandırıldı. 

DÜRÜST FUTBOLCU

Dedeman Süper Amatör Ligin 10’uncu haftasında  Çaycumaspor, Ontemmuzspor’un konuğu olmuştu. 27 Kasım 2016 tarihinde Fener Sahası’nın ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın 76’ncı dakikası Türk futbol tarihine geçecek bir olaya sahne oldu. Çaycumaspor’un 2-1 yenik olduğu bu dakika içinde maçın hakemi Osman Yılmaz, lacivert-sarılı takıma penaltı verdi. Ceza sahası içerisinde Ontemmuzspor’un futbolcusunun topa elle müdahale ettiğini işaret eden hakem, penaltı noktasını gösterdi. Beraberlik şansı yakalayan Çaycumaspor’da Kenan Bökrü, hakemin yanına giderek, topun kendi eline çarptığını ve  pozisyonun penaltı olmadığını söyledi.  Hakem ise penaltıyı iptal ederek Kenan Bökrü’ye sarı kart gösterdi.

PLAKETİ MALKOÇ VERDİ

Bir çok ulusal haber sitelerinde yer alan bu davranış sonrası, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Kenan Bökrü’yü onurlandırdı. Geçtiğimiz Cumartesi günü, Zonguldak Belediyespor ile oynanan maç öncesi, Malkoç,  dürüstlük öğrneği sergileyen Kenan Bökrü’ye, Fair-Play plaketini takdim etti.

Eren ARSLANYILMAZ