Çekmeköy Belediye Alemdağspor, Ereğli Belediyesporlu futbolculara gözü dikti. Sağ bek Ümit Daşçı’yı renklerine bağlayan İstanbul temsilcisi, genç kaleci Safa Sakıpcan’dan sonra takım kaptanı Oğuz Yalçın’ı da transfer listesine aldı.

**************

 

Bölgesel Amatör Lig takımı Çekmeköy Belediye Alemdağspor, transfer çalışmaları kapsamında rotayı  Ereğli Belediyespor’a çevirmiş durumda. Geçtiğimiz sezon eflatun-beyazlı kulüp ile aynı grupta mücadele eden İstanbul takımı, bu kez Ereğli’nin kaptanı Oğuz Yalçın’a kancayı taktı.

Ereğli Belediyespor ile Kozlu Belediyespor’un da mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grubu ikinci sırada tamamlayan Çekmeköy Belediye Alemdağspor, yeni sezonda şampiyonluk hedefliyor. Antrenör  Keskin Çetinkaya’nın raporu doğrultusunda,  transfer çalışmalarını yürüten İstanbul ekibi, Ereğli Belediyespor’dan sağ bek Ümit Daşçı’yı renklerine bağlayarak ilk transferini gerçekleştirmişti.  Daha sonra Ereğli Belediyespor’un 22 yaşındaki kalecisi Safa Sakıpcan’a göz diken Çekmeköy, bu kez eflatun-beyazlı takımın kaptanı Oğuz Yalçın ile temasa geçti.  Çekmeköy Belediye Alemdağspor’un bu  transferde ısrarcı olduğu öğrenilirken, henüz iç transfere başlamayan Ereğli Belediyespor’un  Oğuz Yalçın ile ne gibi bir tasarrufu olduğu merakla bekleniyor.

Eren ARSLANYILMAZ