Zonguldak Mavi Ay Bilardo Spor Salonu tarafından Merhum Zonguldaklı bilardo sporcuları Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı anısına özel 3 bant bilardo turnuvası bugün itibariyle  başladı. 
Bu sezon 3'üncüsü düzenlenen ve 36 sporcunun katılımı ile başlayan Özel 3 bant bilardo turnuvasında ilk maçlar nefes kesti. 
Eleme usulüne göre oynanan özel 3 bant bilardo turnuvası 20 Haziran 2022 tarihinde oynanacak final maçı ile tamamlanacak.
Özel 3 bant bilardo turnuvasında ilk 4’e giren sporculara kupa verilecek.  
Turnuva ile ilgili konuşan Mavi Ay Bilardo Spor Salonu Sahibi Musa Çakmak, " Öncelikle Merhum bilardo sporcuları Mürsel Küçük, Saim Uzun, Nadir Ar ve Şenol Çaylı arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu sezonda 4 özel insanı kaybetmenin üzüntüsü yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz.    
Bizde onları anmak ve hatırlamak adına 3 bant özel bilardo turnuvası düzenliyoruz.  Bu dönemde 3’üncüsünü düzenlediğimiz  özel 3 bant bilardo turnuvası 36 bilardo sporcusu ile başladı. 
20 Haziran 2022 tarihinde son bulacak olan turnuvada ilk 4’e girecek olan sporculara törenle kupa vereceğiz.   
Ben bu özel turnuvaya katılan 36 sporcuya teşekkür ederken başarılar diliyorum. Ayrıca  Merhum arkadaşlarıma da tekrardan Allah' tan rahmet diliyorum.”dedi  
Haber: Selçuk KOÇAKLI