Mustafa Özkan ORAL ligi Yıldız Erkek Basketbol İl Birinciliği final maçına Kdz. Ereğli Belediyespor, Çelik Spor'u yenerek Şampiyon oldu

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü U16 Erkek Takımı, Erdemir Kapalı Spor Salonunda basketbol severlerin müthiş desteğiyle Zonguldak Çelikel Spor Kulübü Takımı ile yaptığı lig birinciliği müsabakasını 49-42 kazanarak 2021-2022 Basketbol Sezonu MUSTAFA ÖZKAN ORAL Ligi Yıldız Erkek il birincisi şampiyonu oldu. 
Şampiyon Kdz. Ereğli Belediyespor, Bölge şampiyonasında Kırşehir'de Zonguldak'ı temsil edecek. 

 Şampiyon olan Kdz. Ereğli Belediyespor'a kupasını ve madalyalarını Karadeniz Bölge Komutanlığından emekli Amiral Taner Gün, verirken, 2.ci olan Çelikel Spor'a ise  kupasını ve madalyalarını Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkan  Tarkan Atik verdi. 

Alınan şampiyonluk nedeniyle açıklama yapan Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü:"Zonguldak Belediye Spor Kulübü Antrenörü iken vefat eden Mustafa Özkan ORAL adının verildiği Yıldız Erkek Ligi kupasını kazanmakta bizleri gururlandırmıştır.
Lig çalışması ile ilgili emeği geçen Koordinatör Tanju İKE ve Çelikel Spor Kulübü Antrenörü İsmail Öner'e günün anısına, TBF İl Temsilcisi Adnan Yakut tarafından şilt verilirken hizmetlerinden dolayı da teşekkür edildi.
Haber:Ayşe İslamoğlu