Yeni sezon öncesi işe ilk olarak kongre ile başlamak isteyen Zonguldak Kömürspor’un ilk toplantısında çoğunluk sağlanamadı. Geçtiğimiz Cumartesi günü kulüp binasında yapılması planlan olağan genel kurul, 21 Nisan tarihine ertelendi.

 

İkinci toplantının çoğunluğa bakılmasızın gerçekleşeceğini söyleyen Kulüp Başkanı Süleyman Caner, güçlü bir yönetim güçlü bir kadro ve hocamızla birlikte yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkacakları yorumunda bulundu.

Spor Toto 3’üncü Ligin yeni takımı Zonguldak Kömürspor’da beklenen kongre yapılamadı. Kırmızı-lacivertli Kulüp tarafından  yeni sezon öncesi oluşturulacak yeni yönetimin belirlenmesi için Cumartesi günü yapılması planlanan oğlan genel kurulun ilk toplantısı çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle yapılamadı. İlk toplantıda sonuç vermeyen genel kurulun ikinci toplantısı 21 Haziran Cumartesi gününe ertelendi. 1 hafta ötelenen olağan genel kurul aynı yer ve aynı saatte bu kez çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek.

“YENİ SEZONA ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA BAŞLAYACAĞIZ”

Zonguldak Kömürspor’u 3’üncü ligde hedeflerine taşıyacak güçlü bir yönetimin temellerinin atılması beklenen olağan genel kurulun ertelemesinin ardından konu hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “3’üncü ligde takımı hedeflerine taşıyacak güçlü bir yönetim kurmak için planladığımız kongremiz ertelendi. Gelecek hafta tüm üyelerimizin katılımıyla kongremizi yapacağız. Belirlediğimiz isimlerle, oluşturulacak yeni yönetimle görevimize devam edeceğiz. Hocamızla ve teknik heyetimizle birlikte yine geçen sezon nasıl şampiyonluk parolasıyla başladıysak, yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla başlayacağız. Şampiyon takımı bir üst lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ