Zonguldak 1. Amatör Lig Çaycuma B Grubu'nda geçtiğimiz hafta Valioğlu Gençlikspor’u 1-0 yenerek play-off’u garantileyen Gökçebeyspor, ligin son maçı olan 10. Hafta maçında 25 puanla lider durumda bulunan ve play-off’u garantileyen Kayıkçılar Gençlerbirliği ile grubu lider bitirme maçında karşı karşıya geldi.  
Çaydeğirmeni sahasında saat 13:00’da oynanan ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Kayıkçılar Gençlerbirliği karşısında 1-0 geriye düşen Gökçebeyspor, bulduğu üst üste 4 golle karşılaşmadan 4-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. 
Gökçebeyspor aldığı bu galibiyetle 22 olan puanını 25’e çıkartırken, 25 puanda bulunan  Kayıkçılar Gençlerbirliği ile de puanları eşitledi. 
Gökçebeyspor, zirve mücadelesi verdiği Kayıkçılar Gençlerbirliği ile ilk karşılaşmada 4-4 berabere kalmıştı. İkinci karşılaşmasında ise 4-1’le geçti ve averajla grubu lider tamamladı. 
 Grubu lider tamamlayan Gökçebeyspor aynı başarıyı play-off karşılaşmalarında da sürdürerek hedeflediği Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselmek.  

TOPLU SONUÇLAR
Nebioğlu Gençlikspor    3 - 0*    Filyos Ateşspor    
Çaycuma Yeşil Vadispor    0 - 3*    Velioğlu Gençlikspor    
Gökçebeyspor     4 -  1    Kayıkçılar Gençlerbirliği

PUAN DURUMU
Gökçebeyspor                        25
Kayıkçılar Gençlerbirliği             25
Velioğlu Gençlikspor                19    
Nebioğlu Gençlikspor                13    
Çaycuma Yeşil Vadispor            6    
Filyos Ateşspor * [ligden ihraç]    -6

Haber: Selçuk KOÇAKLI