Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un kanat oyuncusu Oktay Pop, Hacettepe galibiyeti ve deplasmanda oynanacak olan Gümüşhanespor maçı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

İKİ TAKIM İÇİNDE FİNAL MAÇI OLACAK

Pop, “Hacettepespor maçı bizim için çok zor bir maçtı, bunun bilincinde olarak çalışmalara başlamıştık. Bu maç hayati önem taşıyordu. Bizde iyi bir mücadele gösterdiğimizi düşünüyorum. Maçtan galip ayrıldık onun mutluluğuyla 2-3 gün iznimizi yaptık. Şimdi Hacettepe maçından daha önemli bir maçımız var. Gümüşhanespor'da bizden daha kötü bir durumdalar ve 13. Hafta maçında oynadıkları müsabakayı kaybettiler. Bizim maça tam bir final gözüyle bakacaklardır.  Gümüşhanespor'un kadro kalitelerine baktığımızda iyi oyuncular olduğunu görüyoruz, puan durumunda daha iyi yerlerde olabilirlerdi. Aslında onlarda bizim gibi geç başladılar lige. Son zamanlarda toparlandılar, bundan dolayı da bence isim isim baktığımız da iyi bir takım olduğunu görebiliyoruz. Onlar içinde bizim içinde tam bir final maçı olacak. Her maç bizim için final maçı niteliği taşıyor. Bu maçtan mağlup olmadan dönmememiz gerekir ve aradaki puan durumunu koruyup daha da artırmamız gerekiyor. ” dedi

MAÇ KAZANDIKCA FUTBOLCULARIN GÜNEVİ ARTIYOR

Pop, “Kendi şahsım adına son zamanlarda daha çok forma bulma şansı yakaladım ne kadar çok oynarsanız o kadar kendini toparlama şansı oluyor insanın.  Özellikle maç kazandıkça futbolcuların güveni gelir. Bizimde ihtiyacımız olan tek şey bunu süreklilik haline getirmek.” dedi.

İSTER İSTEMEZ DEMORALİZE  OLUYURUZ

Pop,“Maç kazanıyorsun, bir maç kaybediyorsun. İster istemez demoralize oluyorsunuz, ne kadar çok çalışırsanız çalışın takım olamamış gibi gözüküyorsunuz. Takımı yenilmez bir hale getirebilirsek takım daha da oturmuş olur." dedi.