TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 12. Hafta maçında deplasmanda oynanan ve 0-0 berabere kaldıkları Amedspor maçı sonrasında Zonguldakspor Teknik Direktör Şenol Demir, 13. Hafta maçı olan ve sel felaketi nedeniyle lige katılmayan Kastamonuspor maçı ve 14. hafta maçında BAY geçmeleri nedeniyle futbolculara 4 gün izin verdi. Kırmızı-lacivertli futbolcular 15 Kasım Pazartesi günü tesislerde toplanarak 15. Hafta maçında deplasmanda oynanacak olan Buca 1928spor maçı hazırlıklarına başlayacak. 
14 PUANLA 13. SIRADA
Zonguldakspor şuana kadar 12 maç oynadı. Bu maçlardan 6 yenilgi, 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplarken, 13. sırada yer alıyor.  Kırmızı- lacivertli ekip 13 ve 14. hafta maçlarını oynamayacakken,  puan sıralamasının da değişmesi oldukça yüksek. 
4 TAKIM MAÇLARI BİZİ YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR
Zonguldakspor’un  en yakın takipçilerinden biri olan Akhisarspor, Uşakspor, Karacabey Belediyespor ve Erzincanspor’un kazanmaları halinde Kırmızı-lacivertli ekibin puan sıralaması değişebilir. 
Temsilcimizin, yakından ilgilendiren maçlarda 13 puanla 14. sırada yer alan Akhisarspor 13. Hafta maçında sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak. Akhisarspor 14. Hafta maçında ise deplasmanda Karacabey Belediyespor ise karşı karşıya gelecek. 
12 puanla 15. Sırada yer alan Uşakspor ise evinde Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. 14. Hafta maçında ise deplasmanda Ankara Demirspor ile oynayacak. 
10 puanla 16. Sırada yer alan Karacabey Belediyespor ise 13. hafta maçında  deplasmanda Isparta 32 spor ile karşılaşacakken, 15. Hafta maçında ise evinde Akhisarspor’u konuk edecek. 
10 puanla 17. Sırada yer alan Erzancanspor ise 13. Hafta maçında evinde Kırklarelispor ile oynayacakken, 14. Hafta maçında ise deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. 
Zonguldakspor, bu 4 takımın maçlarından çıkacak sonuçları merakla bekleyecek. 

 

İŞTE PUAN DURUMU: