Geçtiğimiz Mart ayında Çankırı’da düzenlenen Okul sporları Taekwondo Grup müsabakalarında şampiyon olarak finale yükselen Milli sporcusu Tuğra Ali Çakıcı, 2-4 Nisan’da Alanya’da yapılan final maçlarında da rakiplerini devirerek Türkiye şampiyonu oldu. 

02-04 Nisan 2022 tarihlerinde Alanya’da düzenlenen Okul sporları Türkiye Taekwondo genç erkeklerde Zonguldak Sınav Koleji öğrencisi ve Gelikspor Kulübü Milli sporcusu Tuğra Ali Çakıcı Türkiye şampiyonu olarak Zonguldak’a gurur yaşattı.  

Bir çok kez şampiyonlukları bulunan ve Avrupa şampiyonasında ise ülkemizi temsil eden, Milli Taekwondocu Tuğra Ali Çakıcı, antrenörü Emrah Demir ve ile birlikte Zonguldak’a şampiyonluklar getirmeye ediyor. 

Çakıcı, Çankırı’da Grup müsabakalarında şampiyon olurken, Alanya’da da final maçlarında rakiplerini devirdi ve Türkiye Şampiyonu oldu.  

Alanya’da Türkiye Şampiyonu olan Milli sporcu Tuğra Ali Çakıcı’nın antrenörü Emrah Demir sosyal medya hesabından açıklama yaparak öğrencisini kutladı. 
Demir:“ Şampiyon geldik şampiyon olarak dönüyoruz. 02-04 Nisan tarihlerinde Alanya’da düzenlenen okullar arası Türkiye Taekwondo şampiyonasında Zonguldak sınav koleji öğrencisi, Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Gelikspor Kulübü milli sporcum Tuğra Ali Çakıcı Türkiye şampiyonu olmuştur. Kendisini tebrik eder, başta sınav koleji yetkilileri olmak üzere bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI