10’uncu haftada aldığı Gebzespor galibiyeti sonrası sıkıntılı dönemi atlatan Kozlu Belediyespor’da keyifler yerine geldi. Yeşil-beyazlı takımın 1günlük aranın ardından kendi tesislerinde yaptığı haftanın ilk çalışmasında bir hayli moralli oldukları gözlendi.

“ÖNCE 1 PUAN SONRA 3 PUAN…”

3 puanla camianın da yüzünü güldüren Kozlu Belediyespor’da rota Sutangazispor’a döndü. Hafta sonu deplasmanda konuk olacakları karşılaşma öncesi temkinli olan yeşil-beyazlıların çalıştırıcısı Bülent Öztürk, önce 1 puan, sonra 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi. İdman öncesi basın mensuplarına, Sultangazispor karşılaşmasının kendileri açısından önemli bir viraj olduğunu söyleyen Kozlu Belediyespor’un Antrenörü Bülent Öztürk, “Sıkıntılı dönemi Gebzespor galibiyetiyle atlattık ve derin bir ‘ohh’ çektik. Bu nedenle Sultangazispor maçı bizim için daha çok önem teşkil ediyor. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız maçta sıralamada üstümüzde bulunan rakibimiz karşısında sabırlı oynayarak, önce 1 puan sonra 3 puan için gerekli mücadeleyi göstereceğiz. 2 hafta oyun olarak iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. İnşallah bu durumu İstanbul’da sürdürüp mutlu haberlerle dönmek istiyoruz. Bunu yapacak güce sahibiz. Ama zor bir maç bizi bekliyor” dedi.

KALECİ SEYHUN İDMANA KATILMADI

Kısıtlı bir kadrolarının olduğunu belirten Öztürk, “Gençlerle takviyelerle 16 kişilik futbolcu kadromuz var. Sakatımız yok. Bir tek eksiğimiz bileğindeki sakatlık nedeniyle kaleci Seyhun. Dinlenmesi için haftanın ilk çalışmasına çıkmadı. Hafta sonuna kadar inşallah düzelir.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Kozlu Zorlu viraja giriyor

Kozlu Belediyespor, ilk yarının bitimine 3 hafta kala zorlu bir viraja giriyor. Yeşil-beyazlı takım, Sultangazispor ile başlayan periyotta; Çatalcaspor ve Körfez Herke ile karşılaşacak. Kozlu Belediyespor, bu 3 karşılaşmada en az kayıpla atlatmanın hesabını yapıyor. Söz konusu bu karşılaşmalarda toplanacak minimum 5 puan yeşil-beyazlıları yarışın içinde tutmak için yeterli olacak.

Milli Onur

Kozlu Belediyespor’un orta sahasının değişmez isimlerinden Onur Mengi’ye milli davet… 26 yaşındaki oyuncu, Futsal Milli Takımımızın 10-12 Aralık’ta Azerbaycan ile İstanbul’da oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna çağrıldı. Teknik Direktör Ömer Kaner yönetimindeki Futsal Milli Takımı'nın aday kadrosuna Onur Mengi ile davet edilen 13 futbolcu, 9 Aralık Pazartesi günü saat 12.00'de, Titanic Kartal Business Otel'de toplanacak.