2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda masa tenisi tek erkeklerde Olimpiyat şampiyonu olan Milli sporcu Abdullah Öztürk,  altın madalyanın sahibi oldu. 
Abdullah Öztürk, 2016 Rio'daki unvanınıda  korudu ve üst üste ikinci kez paralimpik altın madalyası kazanarak  adını tarihe yazdırdı. 

Olimpiyat Oyunlarında Paralimpik Masa Tenisi Şampiyonu olan milii sporcu Abdullah Öztürk, Zonguldak'a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milli Sporcu Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim  Alan'ı ziyaret ederken ardından ise  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş ve antrenörleri ile birlikte Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette Vali Tutulmaz, Olimpiyat Şampiyonu Abdullah Öztürk'e ülkemize yaşattığı şampiyonluk nedeniyle tebrik ederken, başarılar diledi. 

Olimpiyat Şampiyonı olan milii sporcu Abdullah Öztürk ise Vali Mustafa Tutulmaz'a ilgisi ve temennisi nedeniyle teşekkür etti. 
Haber:Selçuk Koçaklı