Zonguldak Barosu tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon belli oldu. Final maçında Barostar’ı 11-3 mağlup eden Ereğli Adliye, turnuvanın şampiyonu oldu. Şampiyon kupasını alırken, Basınspor’da unutulmadı ve ‘Centilmenlik Kupası’nın sahibi oldu.

 

**************

 

Zonguldak Barosu 7’inci Geleneksel Futbol Turnuvası final maçıyla son buldu. Kozlu Danışlar Halı Sahası’nın ev sahipliği yaptığı ve büyük çekişmelere sahne olan maçların ardından final maçına geçildi. Ereğli Adliye ile Barostar arasında oynanan final maçının başla vuruşunu, Zonguldak Barosu Başkanı Kerem Ertem ve Başsavcı Hüseyin Özbakır yaptı. Maçın ilk yarısı Ereğli Adliye’nin 6-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıda ise oyuna daha kontrollü eline alan Barostar Avukat İbrahim İlkbahar bulduğu pozisyonlardan 2’sini gole çevirmeyi başardı. Ereğli Adliyespor ise ikinci devrede de oyunda kopmayarak farkı korumayı bildi. Barostar, dalga dalga gelen Ereğli Adliyespor’lu futbolcuların ataklarını durdurmak için büyük çaba harcasa da gollere engel olamadı ve maç 11-3 Ereğli Adliyespor’un  galibiyetiyle sonuçlandı.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Maçın sonunda yapılan kupa töreninde Ereğli Adliyespor kaptanı Av. Engin Güner şampiyonluk kupasını Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır’ın elinden aldı. Barostar da ise ikincilik kupasını Av. Burçin Bahadır, Baro Başkanı Kerem Ertem’in elinden alırken, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Basınspor’un ‘Centilmenlik Kupası’nı ise Doğan Haber Ajansı Muhabiri Gürkay Gündoğan, Av. Hikmet Yücel’in elinden aldı.